Tervetuloa Ylikiimingin metsästysseuran kotisivuille!

 

*** TÄRKEÄ JÄSENTIEDOTE ***


Tulet piakkoin saamaan kirjepostin Ylikiimingin Metsästysseuralta. Siinä on jäsentiedote sekä jäsenmaksu – viimeistä kertaa paperisena. Olemme päivittämässä jäsenrekisterin uuteen työkaluun ja sen myötä tarvitsemme jokaiselta jäseneltä tietojensa tarkistamisen ja päivittämisen.

Jäsenlaskussa oleva viite on ratkaiseva ja tärkeä, joka mukaan tiedot yhdistyvät kuhunkin jäseneen. Tarkista siis laskusta viitenumero ja käytä sitä. Olemme tehneet oman sivun näiden tietojen keräämiseen.

Klikkaa ”Päivitä tiedot”-linkkiä, täytä kaikki kentät ja klikkaa ”Tallenna”-nappia. Tämän jälkeen palaat takaisin tälle sivulle. 

 

Metsästyskauden 2023 uudet kartat julkaistu

Seuran kotisivuilla olevat kartat ovat nyt päivitetty. Samoin on päivitetty oma riistan kartat. Oma riista sovellutuksessa metsästysalueet näkyvät vihreällä värillä. Pienriista kartalla olevat alueet tarkoittavat, että niillä alueilla on kaikki metsästäminen sallittu. Jos harrastat petopyyntiä, huomioi, että on myös alueita, joilla on sallittu petopyynti mutta ei pienriista pyyntiä, tällaiset alueet näet kotisivujen kartoilta. Omariistan aluetunnus pienriistalle vuodelle 23-24 on GGWPBPECKT hirven aluetunnus 8Q5GDFPLUS

HORSMAN AMPUMARATA!
Uusien lupaehtojen mukaan radoilla voi ampua:
MA-PE 9.00 – 21.00
LA 9.00 – 18.00
SU 12.00-18.00
SULJETTU JUHLAPYHINÄ SEKÄ
JUHANNUS- JA JOULUAATTONA

Lisäksi on määrätty, että kivääriradan laukaisumäärää pitää seurata aselajeittain kivääri, pienoiskivääri, pistooli.
MUISTA merkata määrät toimitsijakopin seinältä ”postilootasta” löytyvään vihkoon.

Tarkkoja laukauksia toivottaa Erkki Perälä


Metsästyksenjohtajille tärkeitä linkkejä!
Lomakkeet
Ohjeita


Vierasluvista!

Vieraslupien maksukuitissa tulee näkyä vierailijan nimi sekä vierailun isännän nimi.
Ja lisäksi henkilön nimikirjaimet, jolta vieraslupa on ostettu.(Esim. AMT, MK tai JH)

Terveisin: Johtokunta


Jäsenet-sivu Käytössä. Sivulle pääsee vain maksaneet jäsenet. Käyttäjätunnus on oma nimi (esimerkiksi: Esimerkki Erkki), Salasana on viitenumero tämän vuoden jäsenmaksusta.Tunnukset ovat henkilökohtaiset ja niiden väärinkäyttö voi aiheuttaa tunnusten sulkemisen.


Uudet kartat päivitetään kesäkokouksen jälkeen. Ongelma tilanteissa ottakaa yhteyttä Ilkka Madetojaan (ilkka.madetoja@gmail.com). Laittakaa aina salasananne mukaan kirjautumisongelmia käsitteleviin maileihin.Jäsenet joilla on Ä tai Ö kirjaimia nimessään, niin käyttäkää Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia selaimena, kun kirjaudutte jäsensivuille.Kunniajäsenet ja uudet jäsenet! Ottakaa yhteyttä Ilkka Madetojaan, jos teidän tunnuksenne eivät toimi!